Båtliv / Gårdsliv

Långhelgen

2010-05-17

Så vad kristi himmelsfärds helgen över... Vi hade loppisen öppen och det va många som va ute och rustade sina båtar =) Härligt. Kul med lite aktivitet på gården.

Hästarna mår bra äntligen! Det va en lång vinter men nu njuter dem i sin hage. Någon som vill pröva på att rida (för dem minsta) så står gotlandsrusset Hilmer till tjänst. Maila eller ring oss och boka innan helgen. Vi borstar och pysslar med honom och sedan rider vi en liten sväng på gården, går det riktigt bra tar vi klätterstigen i skogen fram och tillbaka. 

Det slängs återigen sopor överallt. Det är trist! Daniel och jag jobbar och röjer upp på gården varje dag. Vi städar och håller rent.  Sedan kommer långhelgerna och måndagar går bara åt att plocka helgsopor.  Blir det ingen ändring på detta kommer vi att behöva höja hyrorna.. Det är supertrist för alla blir drabbade eftersom vi sällan ser vilka det är som slänger sopor.

Kanske ni har någon bra idé hur vi gör med detta problem? Maila mig gärna och kom med synpunkter så vi kan bli bättre.

Gästparkering för bilar betalar ni när ni kommer ut. Antingen till oss om vi är på plats eller så har vi vår brevlåda vid kontoret där ni skriver namn och bil samt vem ni är gäst hos.

Det va allt för denna gång. Nu ser vi fram emot en solig och härlig sommarsäsong!
/ Veronica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)